Oseti duh Beograda

Preplitanje istorije i savremenog sveta u Beogradu

Šta propuštaš?

Pored svih svojih negativnih strana poput gužve, buke i opšteg haosa, Beograd je i dalje jedan od najlepših gradova u Evropi. Zašto?

Baš zbog svoje unikatnosti, on leži na dve velike reke u kojima je sadržan najveći deo njegove magije. Ako si se izgubio/la u tom metežu Beograda, siđi na reku i oseti šta je to očaralo već milione turista koji su sa nama osetili duh našeg večnog grada.

Ako nam ne veruješ, dođi i uveri se. Mi smo tu već 13 godina, plovimo i gledamo kako se Beograd užurbano menja. Zato nemoj dopustiti da ti promakne ovaj bitan istorijski trenutak. Postani svedok istoriji Beograda.

U našem narodu postoji to neko ubeđenje da je to “krstarenje” rezervisano samo za strance. Dobro, ima istine u tome, ali znate li zašto?

Zato što su ti stranci došli ovde da uživaju i steknu nova poznanstva i uspomene, da se dodatno obogate. Zašto onda ne bi ti, koji/ja si tu stalno, uživao/la u lepoti svog grada, uživao/la u dobrom društvu i to na najlepšoj lokaciji u gradu.

“Eh, sad baš da je najlepša…” -verovatno ceš reći. Ali jeste! Pejzaž se non stop menja, sve najlepše strane Beograda su ti na dohvat ruke, tu je povetarac i sunce da te zagreje, dobro piće i još bolje društvo. To je novo iskustvo i nova perspektiva. Nema boljeg načina da se odmoriš i pustiš brigu na veselje.

Ako si ubeđen/a da je to preskupo ili šta već, samo se zapitaj: koliko bi dao/la na patike, cipele ili bilo šta drugo što će da propadne kroz par meseci? Koliko košta tvoj prosečan izlazak ili samo par pića sa prijateljima?

Ukratko, sve je to daleko skuplje od jedne ture sa nama, koja će te oraspoložiti, motivisati, opustiti i svašta još nešto. Ali to je samo ukoliko si hrabar/ra da probaš i promeniš svoju rutinu i ubeđenja.

Ukoliko nam ne veruješ još uvek, nađi nas na sledećim mestima i možemo se prvo družiti tamo, dok se ne opustiš. Ne brini ne ujedamo.

Instagram

Facebook

Čak koristimo i LinkedIn ako možda tražiš super unikatno mesto za team building ili možda hoćeš da zadiviš nekog investitora ili tako nešto.

A možeš čak i da nas kontaktiraš tako što ćeš popuniti formular ispod teksta.

A sada malo tehnikalija na tvom putu ka zabavi u Beogradu…

  • Ukoliko imaš grupicu priljatelja sa kojima želiš da podeliš ovo iskustvo (ima vas do 45), ovo iskustvo će vas koštati 150€ po satu
  • Morate nam se najaviti makar 5 sati unapred (idealno bi bilo jedan dan)
  • Rutu možeš da menjaš kako god želiš, a ako nemaš ideju mi ćemo ti pokazati ono najlepše što Beograd ima prema našem iskustvu
  • Piće nije uključeno u cenu, ali nudimo opasno dobre rakije (preporučujem domaću Viljamovku), piva, vina, sokove i vode na brodiću
  • Ukoliko si sam/sama i želiš malo da uživaš u lepotama i zanimljivostima Beograda, naše ture su (za sada) u 16h vikendom, traju 90 minuta
  • Ovde se nalazimo: lokacija na mapi
  • Dnevna tura te košta 1500 RSD na Haga Waga brodiću (to je kada imamo do 10 putnika) i 1500 na šarenom brodu Kornjača